تأکید مدیرکل بهزیستی قزوین بر توسعه شبکه خیرین و بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی و داوطلبان

مدیرکل بهزیستی استان قزوین بر ضرورت گسترش شبکه خیرین و بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت داوطلبان، گروه‌های جهادی و مؤسسات خیریه برای حمایت و توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان قزوین، جلسه هم‌اندیشی با خیرین و مدیران مؤسسات خیریه استان، با هدف تقویت شورای مشارکت‌های مردمی، بهره‌گیری از ظرفیت خیرین، داوطلبان و گروه‌های جهادی و توسعه همکاری‌های مردمی با حضور مدیرکل و مدیران بهزیستی استان قزوین برگزار شد.

غلامرضایی مدیرکل بهزیستی استان قزوین، در این نشست ضمن تبریک هفته وحدت و گرامیداشت هفته دولت، اظهار کرد: در کنار خیرین و نیکوکاران می‌توانیم نقش مؤثرتری در انجام مسئولیت‌های قانونی و انسانی خود در قبال نیازمندان و جامعه هدف بهزیستی ایفا کنیم.

وی با تأکید بر اهمیت همفکری و هم‌افزایی با خیرین افزود: توسعه مجمع خیرین استان و گسترش شبکه داوطلبان و نیکوکاران، در کنار خانواده بزرگ بهزیستی، می‌تواند زمینه‌ساز ارائه خدمات مؤثرتر و هدفمندتر به جامعه هدف باشد.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین با اشاره به برگزاری آیین افتتاح پویش همه حاضر به صورت همزمان و برخط در سراسر کشور، گفت: این پویش با هدف حمایت از دانش‌آموزان نیازمند تحت پوشش بهزیستی برگزار می‌شود و حضور و همراهی خیرین در این حرکت ارزشمند می‌تواند اثربخشی آن را افزایش دهد.

غلامرضایی ادامه داد: بیش از ۲۸ هزار فرد دارای معلولیت با طیف‌های مختلف معلولیت و درجات خفیف تا خیلی شدید تحت پوشش بهزیستی استان قرار دارند. همچنین حدود چهار هزار و ۳۰۰ زن سرپرست خانوار، از جمله زنان فاقد سرپرست یا بدسرپرست، از خدمات حمایتی بهزیستی بهره‌مند هستند.

وی افزود: کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست نیز در مراکز شبانه‌روزی تحت نظارت بهزیستی نگهداری می‌شوند و پس از طی فرآیندهای قانونی و احراز صلاحیت، در قالب فرزندخواندگی یا بازگشت به خانواده ساماندهی می‌شوند. همچنین افراد دارای اعتیاد نیز در مراکز تحت نظارت بهزیستی خدمات درمان و بازتوانی دریافت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین، توانمندسازی را یکی از رویکردهای مهم دولت چهاردهم عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم افرادی که ظرفیت اشتغال و فعالیت اقتصادی دارند، با تقویت اعتمادبه‌نفس و توانمندی‌های فردی و اجتماعی، به سمت استقلال و حضور فعال در چرخه اقتصادی و اجتماعی حرکت کنند و در این مسیر، حمایت‌های تخصصی و تسهیل‌گری بهزیستی نیز ادامه خواهد داشت.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین همچنین درمان و توانبخشی افراد دارای معلولیت را از اولویت‌های مهم دانست و گفت: حمایت از درمان و توانبخشی خانواده‌های دارای فرد معلول، نقش مهمی در افزایش پویایی، استقلال و توانایی آنان برای انجام امور شخصی و حضور مؤثر در جامعه دارد.

وی با اشاره به نقش معاونت مشارکت‌های مردمی بهزیستی خاطرنشان کرد: این معاونت با رویکرد مردمی و با بهره‌گیری از حمایت‌های نقدی و غیرنقدی مردم و خیرین، در تأمین خدماتی که خارج از شمول اعتبارات دولتی قرار دارند، نقش مهمی ایفا می‌کند.

غلامرضایی گسترش شبکه خیرین و داوطلبان را نیازمند آگاهی‌بخشی و حرکت منسجم دانست و اظهار کرد: با ایجاد یک شبکه منسجم و هدفمند می‌توان ظرفیت‌های خیرین و داوطلبان را به سمت نیازهای واقعی جامعه هدف هدایت کرد.

وی درباره نحوه هزینه‌کرد کمک‌های مردمی نیز گفت: کمک‌های مردمی بر اساس نیت اهداکننده هزینه می‌شود؛ چنانچه کمک بدون تعیین نیت خاصی در اختیار بهزیستی قرار گیرد، متناسب با نیازهای جامعه هدف اولویت‌بندی و هزینه خواهد شد و در صورت تعیین نیت مشخص از سوی اهداکننده، کمک در همان زمینه مصرف می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین همچنین به ظرفیت مسئولیت اجتماعی دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: در نشست شورای مشارکت‌های مردمی که در استانداری برگزار شد، دستگاه‌های اجرایی بر اساس شرح وظایف ابلاغی خود برای حمایت و همکاری با بهزیستی اعلام آمادگی کردند که این ظرفیت می‌تواند در رفع بخشی از نیازهای جامعه هدف مؤثر باشد.

غلامرضایی در پایان تأکید کرد: با توجه به گستردگی نیازهای جامعه هدف، به تنهایی قادر به پاسخگویی به همه نیازها نیستیم و برای تحقق هدف بهتر زیستن جامعه هدف، بیش از گذشته به همراهی خیرین، داوطلبان، گروه‌های جهادی و مؤسسات خیریه نیاز داریم.

کد مطلب 203848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد